InfoFoto: 3D by Aleksandar Stošić Atelje

Uštedite i do 200€ po m2 do kraja okrobra - New Point by Matis

Autor: infokg.rs
14:20 | Nedelja, 01 10 2023

Ako tražite kvalitetan stan po pristupačnoj ceni, ne propustite priliku da uštedite i do 200€ po kvadratnom metru u pet predivnih stanova po izvanrednim uslovima (*ponuda važi za prvih pet kupaca koji ugovore o kupovini stana zaključe do kraja okrobra). Ovi stanovi se nalaze na najatraktivnijoj lokacji u Kragujevcu, u neposrednoj blizini Palate pravde, u stambeno-poslovnom kompleksu New Point by Matis i nude savršenu kombinaciju udobnosti, kvaliteta izgradnje i lokacije.

New Pount Business & Residence by Matis u ponudi ima 126 stanova, 27 lokala, 5 poslovnih prostora i 214 garažnih i parking mesta. Od same najave, još i pre početka izgradnje, izazvao je veliko interesovanje, kako Kragujevčana tako i stanovnika okolnih gradova koji se sve češće odlučuju da svoj novi dom zasnuju u Kragujevcu, i to upravo u ovom kompleksu, kako zbog njegove atraktivnosti i dobre povezanosti sa glavnim saobraćajnicama i auto-putem, tako i zbog cene, koja je jedan od odlučujućih faktora.

Naime u Kragujevcu je, u ovom kompleksu, koji ni po čemu ne zaostaje za najatraktivnijim kompleksima u prestonici, moguće pazariti četvorosoban stan površine preko 100 m2 po ceni nižoj od prosečne garsonjere u Beogradu, pa je upravo to i jedan od glavnih motiva da se sve veći broj onih kojima je do skoro Beograd bio prvi izbor, sada odlučuju za život u Kragujevcu.

U ponudi su jednoiposobni, dvosobni, trosobni i četvorosobni stanovi, kao i stanovi sa prostranim XL terasama koji zadovoljavaju najrazličitije potrebe urbane porodice. Pred Vama je jedinstvena prilika da na jednom od pet stanova iz ograničene ponude uštedite i do 200€ po kvadratu.

Najveći popust rezervisan je za najveće četvorosobne stanove sa prostranim terasama, ali smo u okviru ove ponude obezbedili posebne benefite za po jedan stan svake strukture. Dvosoban stan u okviru oktobarske ponude možete kupiti po 50€ nižoj ceni po m2 od redovne, na trosobnom ćete uštedeti 100€ po m2, četvorosoban stan dostupan je po ceni koja je 150€ / m2 niža od redovne, dok ćete na četvorosobnom stanu sa XL terasom uštedeti čitavih 200€ po kvadratu, i to nije sve, jer za sve kupce koji ugovor o kupovini stana zaključe do kraja oktobra, obezbedlili smo i posebne pogodnosti u vidu vaučera za opremanje, popusta za kupovinu parking i garažnog mesta, kao i gratis projekat za opremanje.

Za više informacija o projektu, uslovima kupovine i aktuelnoj ponudi registrujte interesovanje putem zvaničnog web sajta projekta www.newpointmatis.rs ili kontaktirajte prodajnog savetnika pozivom na broj +38169610810

*Promo