Info

Završni radovi u punom zamahu: New Point Business & Residence sprema se za useljenje do kraja godine

Autor: infokg.rs
14:45 | Nedelja, 26 05 2024

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo vas da se završni radovi na fasadi stambeno poslovnog kompleksa New Point by Matis uspešno privode kraju. Izgradnja ovog impresivnog poslovno-stambenog kompleksa, smeštenog na najatraktivnijoj lokaciji u Kragujevcu, ubrzano se približava svom završetku. Podsećamo vas da je planiran završetak radova najavljan za poslednji kvartal ove godine i da se prema trenutnoj dinamici radova sve faze izgradnje odvijaju prema planu.

Korak napred ka savremenom poslovnom prostoru - Upoznajte New Point Biznis Kulu

Pored radova na fasadi, paralelno se odvijaju i radovi na ugradnji keramičkih i drvenih podnih obloga u enterijerima. Naš tim stručnjaka pažljivo bira i postavlja materijale vrhunskog kvaliteta kako bi svaki stan i poslovni prostor u okviru kompleksa odražavao našu posvećenost estetici i funkcionalnosti.

Osim toga, započeti su i pripremni radovi za uređenje partera i internih saobraćajnica. Ovaj deo projekta obuhvata pažljivo planiranje i realizaciju zelenih površina, staza, parking prostora i svih drugih elemenata koji će doprineti udobnosti i praktičnosti života i rada u New Point kompleksu.

Svi radovi se odvijaju prema predviđenim rokovima i dinamici, a naš tim neumorno radi kako bi osigurao da svaki detalj bude savršeno izveden. Useljenje u ovaj prestižni kompleks očekuje se do kraja godine, što znači da će novi vlasnici uskoro moći da uživaju u svim pogodnostima koje New Point nudi.

New Point Business & Residence by Matis nije samo zgrada – to je novi način poslovanja i stanovanja na najatraktivnojoj lokaciji u Kragujevcu. "Pratite nas za najnovije informacije i budite deo budućnosti koju gradimo zajedno", poručuju iz New Pointa.

Za informacije o dostupnim stanovima i lokalima posetite zvaničnu web prezentaciju projekta www.newpointmatis.rs ili kontaktirajte prodajnog agenta pozivom na broj: +38169610810

*Promo