InfoFoto: kragujevac.rs

Za jeftine stanove na Deninom brdu 139 prijava

Autor: Branko Vukašinović
10:00 | Četvrtak, 09 01 2020

U Kragujevcu se za kupovinu jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti na Deninom brdu u prvom krugu prijavilo 139 lica, koja nemaju trajno rešeno stambeno pitanje, saopšteno je iz Gradske uprave.     

Rezervisano je 115 stanova, a najveće intersovanje vlada za dvoiposobne, trosobne i troiposobne stanove u višeporodičnim stambenim objektima koji se grade na Deninom brdu. U toku je potpisivanje predugovora sa 76 kupaca – pripadnika policije i vojske”, kažu u SPV Lepenica Kragujevac.

Svi zanteresovani pripadnici snaga bezbednosti za kupovinu stanova, detaljne informacije mogu dobiti u kancelariji SPV Lepenica u holu zgrade Gradske uprave ili na sajtu ssb-srbija.rs

Podsetimo, izgradnja stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Kragujevcu počela je u aprilu prošle godine. U prvoj fazi biće izgrađeno 216 stanova, odnosno dve zgrade sa po 108 stanova. Cena po kvadratnom metru je 430 evra bez PDV-a. Vrednost radova na izgradnji stanova je 844 miliona dinara. Iz Gradske uprave poručuju da se završetak radova očekuje u oktobru ove godine.