Info

Zašto je New Point by Matis prvi izbor Kragujevčana kada je u pitanju novogradnja?

Autor: infokg.rs
09:00 | Ponedeljak, 25 09 2023

Kada donosite odluku o kupovini stana u izgradnji, važno je da budete sigurni da iza projekta stoji pouzdan investitor. U slučaju New Point-a, kupci su prepoznali da je iza ovog projekta jedna od najvećih kompanija u zemlji, lider u proizvodnji i prodaji nameštaja, sa značajnim iskustvom u izgradnji, evidentnim kroz više uspešnih projekata na različitim lokacijama širom zemlje.

Lokacija je još jedan ključni faktor pri izboru stana. New Point se izdvaja po atraktivnoj lokaciji, koja ne samo da pruža komfor svakodnevnog života, već i obezbeđuje rast vrednosti vašeg doma u budućnosti. Infrastruktura, saobraćajne povezanosti, pristupnost, parking, prateći sadržaji i blizina važnih institucija čine ovu lokaciju izuzetno poželjnom.

Kvalitet gradnje je nešto na čemu New Point ne pravi kompromise. Uvereni u vrhunski kvalitet, pozivaju sve potencijalne kupce da lično uporede kvalitet sa konkurencijom pre nego donesu finalnu odluku o kupovini.

Pored toga, New Point nudi fleksibilne opcije finansiranja putem kredita poslovnih banaka, učešće od samo 10%, i direktnu otplatu bez kamate tokom izgradnje. Ovo su dodatne prednosti koje pozitivno utiču na odluku mnogih Kragujevčana da odaberu New Point kao svoj budući dom.

Utrživost i lako pronalaženje zakupca čine New Point privlačnim i za investitore. Atraktivna lokacija, blizina Palate pravde, Univerziteta i Kliničkog centra čine ovu investiciju perspektivnom.

"Nudimo široku paletu stanova, sa raznovrsnim strukturama i kvadraturama, kako bismo udovoljili različitim potrebama naših budućih stanara", poručuju iz kompanije Matis.

U svakom aspektu, New Point by Matis prevazilazi očekivanja. Zato ne čudi što je ovo prva i najbolja opcija kada je u pitanju kupovina stana u Kragujevcu. Osetite razliku i budite deo zajednice zadovoljnih stanara. New Point - vaša nova adresa, vaš novi dom.

Za više informacija pozovite +38169610810 ili registrujte interesovanje na zvaničnom web sajtu projekta www.newpointmatis.rs