SkverFoto: freepik.com

Evo ko su najuticajniji influenseri u Srbiji u 2022. godini

Autor: InfoKG
10:00 | Sreda, 18 01 2023

Portal Uzvik.rs objavio je listu 50 najuticajnijih influensera u Srbiji, koji svojim delovanjem imaju veliki utacaj na društvo, pogotovo mlađu populaciju, i stvaraju potpuno nove trendove i zanimanja. Kompletnu listu pogledajte na 50 najuticajnijih influensera u Srbiji u 2022. godini. 

Veliki uticaj društvenih mreža na savremeni način života rezultirali su stvaranjem potpuno novih  trendova, stilova, pojmova, pa i zanimanja. Par godina unazad, primećujemo porast uticajnih influensera i influenserki na društvenim mrežama. Do juče nismo umeli da objasnimo zanimanje influenser, a danas su to najuticajnije, najpopularnije, kao i najplaćenije ličnosti, kako u svetu, tako i na našim prostorima.

Zbog toga je portal Uzvik.rs objavio listu 50 najuticajnijih influensera u Srbiji. Ko se našao na ovoj listi pogledajte na 50 najuticajnijih influensera u Srbiji u 2022. godini.

Od 50 najuticajnijih influensera jedan dolazi iz Kragujevca a u pitanju je Marija Ćalović. Ona je magistar farmacije po formalnom obrazovanju, a po zanimanju menadžer društvenih mreža i influenser, a najpoznatija kao mama Vukana i Višnje. Ona kako sama kaže je uz supruga, Strahinje, za vreme trudničkog i porodiljskog bolovanja, počela da otkriva čari digitalnog marketinga. Na njenom profilu uvek možemo da dobijemo dobar savet, kako stilski tako i roditeljski. Trenutno ima oko 90 hiljada pratilaca. Zanimljivo da se na prošlogodišnjoj listi našao njen suprug, Strahinja Ćalović, stručnjak za digitalni marketing, posebno za marketing na društvenim mrežama. Strahinja stoji iza dva jako uspešna profila na instagramu @tatindnevnik i @acainformacija.

Izvor: Uzvik.rs