Hollyip TV: Više od 500 TV kanala bez ugovorne obaveze

Četvrtak, 12 Decembar 2019 12:00Autor: InfoKG

Hollyip TV se bavi prodajom IPTV usluge putem interneta i to bez ugovorne obaveze. IPTV je televizija najnovije generacije uz pomoć koje možete da gledate naše TV kanale bilo gde u svetu i na bilo kom uređaju. U prazničnom duhu, Hollyip TV za nove korisnike pripremio je darove - kupovinom TV liste na godinu dana, dva meseca dobijate gratis.

Našu televizuju prate i gledaju ljudi iz celog sveta. Instalacija je potpuno besplatna, a uslugu isporučujemo brzinom svetlosti. Svim krisnicima šaljemo digitalne medije veoma visokog kvaliteta. Kod nas možete da gledate najpopularnije kanale bilo gde u svetu i na bilo kom uređaju.

Sve što je potrebno jeste da imate dobar internet. 

Uz pomoć aplikacija, mi ubacujemo TV listu direktno na vaš uređaj, bez ličnog dolaska. Smart TV podržava sledeće aplikacije: Smart IPTV i Net IPTV. Obe aplikacije su nekoliko dana besplatne, a nakon toga jednokratno se plaćaju i ostaju zauvek vama. Smart IPTV košta 5.49 eura, a Net IPTV iznosi 5.29 eura. Sve što je potrebno jeste da nam dostavite mac adresu. Nakon ubacivanja TV liste, na vama je da kliknete "restart" i uživanje može da počne! Cenovnik.

Obe aplikacije dostupne su i korisnicima android uređaja. 

Korisnici android uređaja imaju pregršt aplikacija uz pomoć kojih mogu da gledaju našu televiziju. Preporučujemo IPTV Sofronov i IPTV extreme. Aplikacije su potpuno besplatne. Naravno, na raspolganju su vam i aplikacije koje upotrebljavaju korisnici Smart televizije radi boljeg doživljaja. 

Naši korisnici imaju mogućnost da koriste našu aplikaciju namenjenu samo mobilnim uređajima. Sve što je potrebno jeste da je instaliraju i pošalju nam mac adresu. 

Našu TV listu možete gledati na sledećim uređajima: Smart TV, androoid uređaji, PC računari, laptop računari i mobilni telefoni. 

Najbolja opcija je posedovanje android box-a, jer ima puno mogućnosti koje običan TV ne pruža. Uz pomoć android box-a možete instalirati mnogo aplikacija uz pomoć kojih možete da gledate TV, ali ne samo to - možete instalirati i aplikacije za učenje stranih jezika!

Iako je sve stvar ukusa i ličnog izbora, naša preporuka je kupovina X96 android box-a, koji, kao i ostale, možete naći u svim dobro snabdevenim radnjama.

Naši korisnici imaju neograničenu podršku, 24 sata svakog dana u nedelji.

Svi mogu da isprobaju našu TV listu totalno besplatno na 24 sata i na taj način se uvere u kvalitet.

U prazničnom duhu, rešili smo da sve nove korisnike darujemo - kupovinom TV liste na godinu dana, korisici dobiju dva meseca gratis. 

Svako ko želi da ima najkvalitetniju TV listu kao i uslugu, može da nam se obrati putem kontakt forme. Potražite nas putem sajta www.hollyip-tv.com, gde možete dobiti sve informacije, i uživajte u mnoštvu TV kanala i zabavnih sadržaja, a sve to bez ugovorne obaveza.

Neka vaša televizija zablista uz naše najkvalitetnije TV kanale!

*PR TEXT

Najnovije vesti iz ove kategorije

f