SkverFoto: Keramika Jovanović

Keramika Jovanović: VELIKI popust za VELIKE formate (FOTO)

Autor: InfoKG
13:30 | Sreda, 26 08 2020

U salonima Keramike Jovanović od sutra do ponedeljka, 31. avgusta, biće organizovana prodajna akcija “VELIKI popust za VELIKE formate“. Naime, obezbeđen je popust od 20 odsto na određene serije pločica velikog formata, a u ponudi je više od 70 različitih zidnih i podnih modela iz redovnog asortimana, ali i ekskluzivnih koji se rade po porudžbini kupaca. 

Kada je opremanje enterijera ili eksterijera u pitanju, ukoliko sledite savete poznatih dizajnera i pratite trendove, a želite da se oprobate u kreiranju sofisticiranog ambijenta, onda je akcija Keramike Jovanovanić “VELIKI popust za VELIKE formate” prilika za vas.  

Kompanija “Keramika Jovanović” organizuje ovu novu prodajnu akciju u svim salonima u periodu od 27. do 31. avgusta. Ovog puta obezbeđen je popust od 20 odsto na redovne cene određenih serija pločica velikog formata, a u ponudi je više od 70 različitih zidnih i podnih modela iz redovnog asortimana, ali i ekskluzivnih koji se rade po porudžbini kupaca.

Tokom akcije “VELIKI popust za VELIKE formate” kupci će moći, po povoljnim, akcijskim uslovima, da odaberu neki od modela vrhunskih pločica sledećih dimenzija: 25x85, 30x90, 75x75, 15x100, 20x120, 30x120, 40x120, 60x120cm. Pločice ovih formata dolaze od renomiranih i svetski priznatih proizvođača: STN Ceramica, Cifre Ceramica, Saloni, TAU Ceramica – iz temperamentne Španije, ali i Marazzi, Savoia, Gruppo Armonie iz romantične Italije, kao i iz kompanija Cersanit, Termal Seramik... 

Kako su kupci “Keramike Jovanović” navikli tako ostaje i ovaj put – odloženo plaćanje do 12 mesečnih rata putem administrativne zabrane, preko PIO fonda i čekovima građana moguće je prilikom kupovine i akcijskih artikala. 

Redovan asortiman “Keramike Jovanović” zainteresovani mogu pogledati na sajtu keramikajovanovic.rs, ali je svakako najbolje direktno, u sjajno opremljenom salonu “Keramike Jovanović” u Žirovnici, na autoputu Kragujevac - Batočina, koji je otvoren radnim danima od 8 do 20 časova, a subotom od 8 do 15 časova. O proizvodima i povoljnim uslovima kupovine zaintersovani se mogu informisati i pozivom na broj telefona 034/240-240. 

*Promo