SkverFoto: Keramika Jovanović

Keramika Jovanović: Cene PLOČICA i TUŠ PARAVANA snižene i do 25% (FOTO)

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Petak, 22 05 2020

Kompanija “Keramika Jovanović” organizuje od 25. do 30. maja akcijsku prodaju pločica i tuš paravama, koji su na sniženju i do 25 odsto. 

Ovom prilikom, kao akcijske proizvode smo izdvojili veoma tražene, moderne tuš paravane, koji vašem kupatilu pružaju dodatni sjaj, a vama lično omogućavaju uživanje u brzinskom relaksiranju i osvežavanju nakon svakodnevnih stresova. Pored paravana, akcija obuhvata i nekoliko modela uvoznih keramičkih pločica, podnih i zidnih, toplih, nežnih tonova i samim tim se lako kombinuju sa eventualno već postojećim elementima, dekorima, odgovaraju mnogim stilovima. U našem salonu u Batočini, uz stručnu pomoć zaposlenih, možete odabrati odgovarajuće elemente za opremanje vašeg kupatila, a isto važi i kada je sređivanje dvorišta ili bašte u pitanju”, poručuju iz Keramike Jovanović. 

Salon “Keramike Jovanović” u Žirovnici, na autoputu Kragujevac - Batočina, otvoren je radnim danima od 8 do 20 časova, a subotom od 8 do 15 časova. O proizvodima i povoljnim uslovima kupovine zaintersovani se mogu informisati pozivom na broj telefona 034/240-240 ili na oficijalnom sajtu keramikajovanovic.rs

*PR tekst

Galerija slika