SkverFoto: MS Lab

Nova laboratorija za medicinsku biohemiju u Kragujevcu – MS LAB!

Autor: InfoKG
09:00 | Sreda, 13 01 2021

U Kragujevcu je nedavno počela sa radom najsavremenija laboratorija za medicinsku biohemiju MS Lab, a nalazi se u SmallVill-u nedaleko od Šoping centra “Kragujevac Plaza”. Naročita pažnja posvećena je zaštiti pacijenata od moguće zaraze virusom COVID-19, što se postiže sistemom zakazivanja termina putem telefona 034/25-68-68 i 066/280-520.

U MS LAB-u pored standarnih analiza kao što su velika i mala krvna lista, provera nivoa šećera u krvi, možete uraditi serološki test na COVID-19, nivo vitamina D, D dimer, CRP, analiza urina… U ponudi je i širok spektar hematoloških, biohemijskih, imunoloških i drugih analiza.

Svi BUDUĆI RODITELJI koji žele da budu sigurni u zdravlje bebe još na početku trudnoće u MS Labu mogu uraditi najsavremeniji prenatalni VERIFI TEST ZA TRUDNICE, američke laboratorije Illumine iz Kalifonije. Test je bezbolan i veoma pouzdan, analiza se vrši iz jedne epruvete krvi trudnice i potpuno je bezbedan po zdravlje majke i bebe. VERIFI TEST ZA TRUDNICE, daje precizne rezultate o genetskom zdravlju bebe već od 10. nedelje trudnoće.

Najsavremeniji aparati i stručno osoblje garantuju tačnost i pouzdanost rezultata. 

Radno vreme laboratorije MS Lab je od 8 do 16 časova, radnim danima. Telefoni za sve informacije i zakazivanje termina su 034/25-68-68 i 066/280-520.  

*Promo