PRAZNIK MIMOZE: Koncert Zdravka Čolića u Herceg Novom (FOTO)

Sreda, 06 Februar 2019 13:30Autor: InfoKGFoto: Turistička organizacija Herceg Novi

U okviru 50. Praznika mimoze u Herceg Novom, Zdravko Čolić održaće koncert u petak, 8. februara, od 21 čas  na platou ispred hotela Igalo. 

Praznik mimoze, 50. po redu, otvoren je 2. februara Feštom od mimoze, ribe i vina, kojoj je prisustvovalo između 15 i 20 hiljada ljudi iz svih krajeva sveta. Ovogodišnji jubilarni Praznik mimoze, u čast 50 godina, traje 50 dana. Za to vreme posetioci će moći da uživaju u raznovrsnom programu sačinjenom od kulturinih, umetničkih, sportskih i gastro manifestacija.

Tokom Praznika mimoze biće održani maskenbali za odrasle na kojima će nastupati OK bend, Frajle, Dženan Lončarević i Indira Forza. Zatim poseban deo martovskog programa pod nazivom „Ljubav u doba mimoze“ u okviru kojeg će koncerte 7. odnosno, 8. marta održati Saša Matić i Kaliopi. Posetioce očekuju i maskenbali za decu, ulični performansi, dani Turske, Poljske, Italije, Norveške, Nemačke, Finske, Slovenije, Beograda i Novog Sada, izložba cveća, Riblja večera, pozorišne predstave, izložbe, književne večeri, kao i brojni sportski događaji. 

*PR tekst

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije