SkverFoto: South Balkan Investment

Zlatiborska Merlinka pretenduje da postane najlepša planinska zgrada (FOTO)

Autor: InfoKG
10:00 | Petak, 23 10 2020

Popularna "Merlinka" kako su pametne apartmane South Balkan Investment-a, čiji su vlasnici dvojica Kragujevčana, prozvali stanovnici Zlatiborskog kraja zbog jedinstvene fasade na kojoj se nalazi jedna od najpoznatijih svetskih glumica - Merlin Monro pretenduje da postane najlepša planinska zgrada Evrope i u užem izboru je više prstižnih arhitektonskih časopisa, piše portal eKapija. Zanimljivo je da je upravo zahvaljujući South apartmanima Zlatibor postao prvo turističko mesto u Srbiji na evropskoj mapi elektro punjača.

Iako objekat ima 40 apartmana, ostalo je samo još par dostupnih, gotovo sve jedinice su unapred rasprodate, a kupci su svedoci i konstantnog rasta vrednosti njihove nekretnine. 

Svi putnici namernici će uz pomoć integrisanog punjača Smart Wallboxe, koji “Merlinka” poseduje, moći da koriste apartmane kao usputnu stanicu na svom putu i napune svoje vozilo.

Ovaj elektropunjač snage 22 KW, čije je proizvođač Schneider Electric, predstavlja deo sveobuhvatnog rešenja za pametnu kuću na Zlatiboru, pa ga je moguće integrisati sa elektrosistemom u domu, a biće integrisan i u prvu regionalnu digitalnu platformu za korišćenje mesta punjenja elektrovozila charge&GO.

Kompanija South Balkan Investment u narednih nekoliko meseci završiće izgradnju popularne "Merlinke" i stanari će moći da se usele u prve pametne" apartmane u ovom delu naše zemlje. 

Moderan objekat u centru Zlatibora, okružen borovom šumom, koji je dizajnerski i arhitektonski uređen u stilu modernih zimskih objekata, zauzeće površinu od 2.400 kvadratnih metara i u njemu će se naći 40 pametnih apartmana sa spa centrom.

Površina apartmana se kreće od 27 do 57 kvadratnog metra, a svi su opremljeni najsavremenijim uređajima. 
Više o projektu možete saznati na www.south.rs

Izvor: eKapija.com

*Promo