SportFoto: Zoran Đorđević/kkkradnicki.com

Košarkaši “Radničkog” pretrpeli poraz u Beogradu

Autor: Branko Vukašinović
14:00 | Ponedeljak, 26 02 2018

Košarkaši “Radničkog” poraženi su utakmici 20. kola Košarkaške lige Srbije od ekipe “Dinamika” u Beogradu, rezultatom 106:91. Kragujevčani, iako su zabeležili 17. poraz u sezoni, pružili su dostojanstven otpor vodećoj ekipi Košarkaške lige Srbije i ostali su pretposlednji na tabeli sa 23 boda.  

U beogradskoj ekipi najefikasniji je bio Krstić sa 25 poena, dok je Todorović zabeležio 23. U kragujevačkom timu prednjačio je Kolmen sa 32 poena, a slede ga Beader sa 27 i Luković sa 10 poena.

Otvorili smo loše ovu utakmicu, to nas je koštalo. Bili smo dekoncentrisani, bez volje i želje, što je pokazao rezultat u prvoj četvrtini - taj "minus" od 18 poena. U drugoj četvrtini smo se trgli, pružili otpor i pokazali da možemo da igramo sa njima. Ušli smo jako u drugo poluvreme i sigurno bismo bolje prošli da nemamo problem sa povredom Pavlovića. Nedostajao nam je igrač na poziciji 4, uz to smo ušli u problem sa faulovima i nismo mogli da odbranimo njihov skok u napadu. Sve u svemu, bila je ovo dobra utakmica. Čestitam Dinamiku na fer borbi i ostvarenoj pobedi. Saigračima čestitke što nismo pogazili svoje dostojanstvo. Očekujem da u mnogo boljem izdanju nastupimo protiv Metalca uz, nadam se, podršku sa tribina bar kao protiv Vojvodine”, izjavio je za klupski sajt kapiten KKK Radnički, Đorđe Milosavljević. 

Tim Bojana Kusmuka u sledećem kolu dočekuje ekipu “Metalca”. meč je na programu u subotu, 3. marta, od 19,30 časova u hali “Jezero”.