SportFoto: SPD Radnički - Arhiva

Kragujevčani u osmini finala Kupa Srbije protiv Nišlija

Autor: InfoKG
15:00 | Petak, 07 10 2022

Odbojkaši Radničkog u osmini finala Kupa Srbije omeriće snage sa ekipom Niša. Utakmica će biti odigrana sutra od 19 časova u hali “Jezero”. 

Nakon učešća na memorijalnom turniru i odigranim pripremnim utakmicama, odbojkaši Radničkog otvaraju zvaničan deo sezone utakmicom osmine finala Kupa Srbije, gde kao i svake godine gaje najviše ambicije. Prvi protivnik na tom putu je ekipa OK Niš, koju su domaći odbojkaši prošle sezone oba puta savladali i koja se ove godine takmiči u drugom rangu takmičenja. 

"U Kup utakmici protiv Niša je sigurno da imamo ulogu blagog favorita, međutim naš protivnik dolazi rasterećen sa novom, mladom ekipom spreman da napravi iznenađenje. Na nama je da probamo da odigramo dobar meč, potvrdimo ulogu favorita i napravimo dobru uvertiru koja nam je neophodna pred početak ligaškog dela. Odigrali smo dovoljan broj prijateljskih utakmica na kojima smo uvideli na kojim detaljima treba raditi i nadam se da ćemo već od subote pokazati dobar kontinuitet u našoj igri", najavio je susret osmine finala Kupa Srbije, kapiten Radničkog Аleksandar Blagojević. 

Izvor: SPD Radnički