SportFoto: SPD Radnički

Odbojkaši Radničkog dočekuju Zvezdu

Autor: InfoKG
12:45 | Petak, 29 10 2021

Odbojkaši Radničkog u utakmici petog kola Super lige Srbije dočekuju ekipu Crvene zvezde. Meč je na programu sutra od 17 časova u hali “Jezero”

Odbojkaši Radničkog su nakon startnog poraza vezali tri pobede i nalaze se u uzlaznoj liniji forme, koju još nisu podigli na željeni nivo. Priliku da pokažu sav svoj potencijal imaće sutra na svom terenu, kada će odmeriti snage sa starim rivalom i pretendentom za najviši plasma, ekipom Crvene zvezde. 

Očekuje nas jedan vrlo težak meč. Ekipa Crvene zvezde je u usponu forme, dobro igraju u poslednje vreme i ako želimo da pobedimo moramo da damo svoj maksimum. Svakako biće to jedna lepa odbojkaška predstava pa bih iskoristio priliku da pozovem publiku da nas podrži u što većem broju”, rekao je pomoćni trener Radničkog, Nemanja Opačić.

Ono što mogu da kažem je da još uvek tražimo našu pravu igru, onu sa pripremnih utakmica, pogotovu sa memorijalnog turnira. Trenutno nismo na tom nivou, ali se nadam da ćemo uskoro naći naš ritam. Zvezda ima izuzetan tim, mlad, okosnicu ekipe koja je dugo zajedno, predvođen dobrim trenerom i biće pravi izazov za nas. Pozivam publiku da ispuni tribine i da nam dodatni motiv da pokažemo naše pravo lice”, kaže srednji bloker Mirko Radević. 

Kragujevčani se trenutno nalaze na trećem mestu na tabeli sa osam osvojenih bodova. 

Izvor: SPD Radnički