SportFoto:  Printscreen - Facebook - SPD Radnički Kragujevac

Porodični dan u sjaju Jezera

Autor: InfoKG
12:00 | Petak, 13 10 2023

Subota 14. oktobar 2023. godine će ostati upisana kao zlatni dan u istoriji grada Kragujevca i sportske dvorane Jezero, kao dan u kome će bastion kragujevačkog sporta zasijati u novom ruhu i sjaju. Da bismo ispunili najzahtevnije evropske standarde i posetiocima i navijačima priuštili vrhunski ugođaj, Sportsko privredno društvo Radnički je izvršilo kompletnu zamenu i rekonstrukciju sistema rasvete u hali, poštujući najtananije norme u organizaciji sportskih događaja, kao i zahteve televizijskih prenosa, tako da će praćenje utakmica predstavljati vrhunski događaj, kako akterima na parketu, tako i gledaocima u hali i pored malih ekrana.

Reflektori jednog od najpoznatijeg svetskog brenda, kompanije PHILIPS će dati i novi sjaj duelima koji nas očekuju tog dana. U prvom susretu, u derbiju drugog kola BPŠ Superlige, odbojkaši Radničkog će dočekati starog rivala, ekipu Crvene zvezde sa početkom od 17 časova, dok će u nastavku programa, u okviru trećeg kola KLS, košarkaši Radničkog ugostiti tim Jokera iz Sombora od 20 sati i tako pokušati da duplim trijumfom obeleže ovaj spektakl.

U pauzi između dve utakmice uz prisustvo gradonačelnika Nikole Dašića i čelnika skupštine grada Kragujevca će biti podeljene brojne nagrade najmlađim posetiocima.

SPD Radnički ovim putem poziva sugrađane i sve navijače kragujevačkog sportskog brenda, decu sa roditeljima, da svojim prisustvom uveličaju ovaj svojevrstan porodični dan i tako daju svoj pečat ovoj manifestaciji i proslave nove pobede svojih ljubimaca, pod zajedničkim sloganom NOVI SJAJ ZA NOVE POBEDE.

Izvor: SPD Radnički