Sport

“Radnički 1923” jesenji šampion (FOTO) (VIDEO)

Autor: Branko Vukašinović
16:24 | Subota, 12 11 2016

Fudbaleri “Radničkog 1923” pobedili su u utakmici 14. kola Srpske lige Zapad ekipu “Mokra Gora” iz Zubinog Potoka, rezultatom 2:0. Na taj način Kragujevčani su overili titulu prvaka jesenjeg dela prvenstva.

Golove na poslednjem meču koji su Kragujevčani odigrali na stadionu “Čika Dača” u jesenjem delu prvenstva postigli su Aleksandar Varjačić u 12. i Darko Spalević u 51. minutu.

“Radnički 1923” se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli sa 33 osvojena boda, dok četiri boda manje imaju ekipe “Budućnost” i “Šapine”.

“Crveni” su u dosadašnjem toku takmičenja upisali ukupno 10 pobeda, dva meča su odigrali nerešeno, dok su poraz pretrpeli samo od ekipe “Mihajlovac 1934”.

Veliko bravo i čestitke za naše igrače, stručni štab i sve one koji čine Radnički 1923. Posebnu zahvalnost dugujemo našim navijačima, Crvenim Đavolima, koji su uvek i svuda uz nas. Veliko hvala svima na podršci, nadamo se da će nas od fudbalskog proleća biti još više”, poručili su iz kragujevačkog kluba.

Tim trenera Radovana Radakovića u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva putuje za Priboj, gde gostuje ekipi “FAP”. Meč je na programu sledeće subote od 13 časova. 

Galerija slika