Saobraćajci poklanjali ruže kragujevačkim damama (FOTO)

Petak, 08 Mart 2019 11:30Autor: Branko Vukašinović

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena, 8. marta, pripadnici Policijske uprave Kragujevac jutros su poklanjali damama, učesnicama u saobraćaju, ruže.   

Pripadnici Saobraćajne policije kragujevačke Policijske uprave zaustavljali su jutros isključio dame, ali ovoga puta ne da bi im pisali kaznu ili ih legitimisali, već da im poklone ružu. Cvet od policije nisu dobijale samo dame koje su vozle automobil, već i pešaci. Ruže su delili kod Tržnog centra “Radnički”, Pionira i pošte, a dame su bile oduševljene ovim gestom. 

Policija na ovaj način želi da damama ulepša današnji dan i još jednom ih podseti da vode računa o sebi i poštuju saobraćajne propise.  

Policijski službenici saobraćajne policije su ovim simboličnim poklonima želeli da iskažu iskreno poštovanje prema pripadnicama lepšeg pola, uz poruku da i dalјe budu savesne i odgovorne učesnice u saobraćaju.Ovim gestom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pokazali su još jednom brigu, poštovanje i posvećenost u razvoju poverenja i partnerskih odnosa sa svojim građanima, zbog čega se naša policija opravdano profiliše kao javna služba koja odgovorno vodi računa o njihovoj bezbednosti”, saopšteno je iz Policijske uprave Kragujevac.

Inače, ovo nije prvi put da Policijska uprava Kragujevac organizuje osmomartovsku akciju. Kragujevački policajci godinama unazad poklanjaju damama ruže za 8. mart.

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije