Kultura

KBO, Dishumanity, Deadly Mosh i Stone Slipper na Memorijalnom rok festivalu "Ludi Rakun"

Autor: Jovana Mladenović
16:00 | Četvrtak, 12 09 2019

Memorijalni rok festival „Ludi Rakun“, treći po redu, posvećen Luki Krstiću, pevaču i basisti kragujevačkog benda „The Evil One“, koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći na ostrvu Kos gde je radio kao instruktor ronjenja 30. avgusta 2016. godine, održava se sutra od 21 sat u Domu omladine. Nastupaju KBO, Dishumanity, Deadly Mosh i Stone Slipper.

"Festival "Ludi Rakun" organizuje se u čast našeg druga Luke Krstića i posvećen je stvarima koje je on voleo - dobru muziku i dobro zezanje!“, kratki su u opisu organizatori, čiji je cilj bio da Luka Krstić dobije svoj rok festival, koji će uprkos svemu, biti realizovan svake godine u Kragujevcu u danima njegove pogibije. 

Luka Krstić, pevač i basista kragujevačkog benda The Evil One, izgubio je život 30. avgusta 2016. godine u saobraćajnoj nesreći na ostrvu Kos, gde je radio kao instruktor ronjenja.

Podsetimo, prvo izdanje festivala “Ludi Rakun“ organizovanoje u Zastavinoj bašti, a naredne godine fetival se preselio u baštu  Doma omladine. Luki u čast do sada su svirali Steel Hornet, Zigot, Dead Joker, Motorcharge, Larska, Forever Storm, Nikom Ništa i My Own Word. 

Ulaz je besplatan.