SportFoto: Instagram/Ekonomac

Desetostruki šampion Srbije startovao sa pripremama za novu sezonu (FOTO)

Autor: InfoKG
15:07 | Petak, 03 08 2018

Klub malog fudbala “Ekonomac”, desetostruki šampion Srbije, startovao je sa priprema za novu takičarsku sezonu, u kojoj, pored odbrane duple krune, želi da napravi dodatni iskorak na evropskoj sceni. “Studenti” će trenirati u hali “Jezero”, a deo priprema odradiće na Zlatiboru. U planu je da se krajem avgusta odigra nekoliko kontrolnih utakmica. 

Predsednik kluba, prof. dr Veroljub Dugalić, zahvalio se igračima i stručnom  štabu koji su prošle sezone izneli najveći teret u osvajanju desete titule, a onda i poželeo dobrodošlicu kapitenu srpske reprezentacije Periću, kao i proslavljenom brazilskom igraču Divaneiu, upoznavši sve prisutne o budućim   planovima koji klupske strukture očekuju u narednom periodu kao i načinu funkcionisanja kluba.

Trener kragujevačkog kluba, Predrag Rajić, predstavio je igračima plan sprovođenja aktivnosti tokom pripremnog perioda, naredne dane u kojima će se prvi deo priprema sprovesti u Jezeru, a zatim slede dvanaestodnevne pripreme na Zlatiboru, staroj i proverenoj bazi srpskog prvaka.

Iz “Ekonomca” poručuju i da će u novoj sezoni pun fokus dati razvoju i mladog kadra kroz ojačavanje omladinskog pogona.

“Studenti” će do 10. avgusta trenirati u hali “Jezero”, a potom će krenuti put Zlatibora gde će boraviti do 23. avgusta. Igrači “Ekonomca” će krajem meseca kroz nekoliko prijateljskih utakmica izbrusiti formu za novi početak.

Galerija slika