Desetostruki šampion Srbije startovao sa pripremama za novu sezonu (FOTO)

Petak, 03 Avgust 2018 15:07Autor: InfoKGFoto: Instagram/Ekonomac

Klub malog fudbala “Ekonomac”, desetostruki šampion Srbije, startovao je sa priprema za novu takičarsku sezonu, u kojoj, pored odbrane duple krune, želi da napravi dodatni iskorak na evropskoj sceni. “Studenti” će trenirati u hali “Jezero”, a deo priprema odradiće na Zlatiboru. U planu je da se krajem avgusta odigra nekoliko kontrolnih utakmica. 

Predsednik kluba, prof. dr Veroljub Dugalić, zahvalio se igračima i stručnom  štabu koji su prošle sezone izneli najveći teret u osvajanju desete titule, a onda i poželeo dobrodošlicu kapitenu srpske reprezentacije Periću, kao i proslavljenom brazilskom igraču Divaneiu, upoznavši sve prisutne o budućim   planovima koji klupske strukture očekuju u narednom periodu kao i načinu funkcionisanja kluba.

Trener kragujevačkog kluba, Predrag Rajić, predstavio je igračima plan sprovođenja aktivnosti tokom pripremnog perioda, naredne dane u kojima će se prvi deo priprema sprovesti u Jezeru, a zatim slede dvanaestodnevne pripreme na Zlatiboru, staroj i proverenoj bazi srpskog prvaka.

Iz “Ekonomca” poručuju i da će u novoj sezoni pun fokus dati razvoju i mladog kadra kroz ojačavanje omladinskog pogona.

“Studenti” će do 10. avgusta trenirati u hali “Jezero”, a potom će krenuti put Zlatibora gde će boraviti do 23. avgusta. Igrači “Ekonomca” će krajem meseca kroz nekoliko prijateljskih utakmica izbrusiti formu za novi početak.

Galerija slika

Najnovije vesti iz ove kategorije