Sport

Rukometaši “Radničkog” poraženi na startu drugog dela sezone

Autor: Branko Vukašinović
11:00 | Ponedeljak, 26 02 2018

Rukometaši „Radničkog 1964“ pretrpeli su poraz u 12. kolu Super B lige poraženi su u Beloj Palanci od istoimene ekipe, rezultatom 25:24. 

Početak utakmice je pripao „Radničkom“ koji u 15. minutu dolazi do dva gola prednosti (3:5). U tom delu igre su dominirale čvrste i disciplinovane odbrane na obe strane terena. U igri gol za gol, gostujući igrači održavaju vođstvo sve do 19. minuta i rezultata 6:8. Od tog trenutka domaćin se budi i serijom 7:0 dolazi do maksimalnih pet golova prednosti, ali se na odmor odlazi sa tri gola razlike (14:11).

Početkom drugog dela domaćin održava prednost od par golova, ali se Kragujevčani vraćaju u utakmicu i golom Simića u 46. minutu dolaze do izjednačenja (19:19). Rezultatska klackalica je trajala sve do poslednjih trenutaka kada spretniji i srećniji domaćin golom najboljeg igrača Ranđelovića u 60. minutu dolazi do dva boda.

U pobedničkoj ekipi najefikasniji su bili  Pavlović i Ranđelović sa po sedam pogodaka, a u kragujevačkoj ekipi Stanojev sa ept i Stošić sa četiri postignuta gola. 

„Radnički“ u sledećem kolu putuje za Leskovac, gde će odmeriti snage sa ekipom „Dubočice“.