SportFoto: spdradnickikragujevac.com

Svetosavski turnir u mini-rukometu (RASPORED)

Autor: InfoKG
09:30 | Subota, 01 02 2020

Posle trećeg medjunarodnog Svetosavskog rukometnog turnira za generaciju 2005. godište, u kragujevačkoj hali Jezero sutra će, s poćetkom od 9,20 sati, biti održan i drugi deo turnira u mini-rukometu, gde će svoje znanje publici predstaviti najmlađi rukometaši. 

U okviru takmičarskog dela nastupiće 12 ekipa iz Srbije, po šest u muškoj i ženskoj konkurenciji, za generaciju 2008. i mladji, koji će se boriti za trofeje ovog tradicionalnog turnira, koji organizuje Rukometni klub Radnički.

"Zbog zahtevnosti i prestiža, ove godine smo Svetosavski turnir podelili u dva dela. U nedelju nas očekuje možda i najlepši takmičarski deo jer će na teren izaći najmladji rukometaši. Rad sa decom i turnirsko takmičenje oplemenjuje kako nas trenere, tako i same učesnike i publiku. Uvek je zanimljivo posmatrati entuzijazam, želju za pobedom, radost i tugu nakon završenih utakmica kod ovog uzrasta. Cilj je uvek isti, provera trenutnog rukometnog znanja, a još važniji je druženje, sticanje novih prijateljstava, i da na kraju uvek pobedi rukomet", rekao je Milan Đukić, trener najmlađe ženske selekcije Radničkog.

RASPORED:

 

Izvor: spdradnickikragujevac.com