InfoFoto: Twitter/Dušan Borković

Interaktivni čas sa Dušanom Borkovićem na Ekonomskom fakultetu

Autor: Branko Vukašinović
14:00 | Petak, 08 03 2019

Interaktivni čas o bezbednosti mladih učesnika u saobraćaju za studente i srednjoškolce biće organizovan u utorak, 12. marta, od 12 časova na Ekonomskom fakultetu kragujevačkog Univerziteta. Čas će održati najbolјi srpski automobilista Dušan Borković u cilјu podizanja svesti o važnosti poštovanja propisa u saobraćaju. 

Borković će tokom časa razgovarati i razmenjivati iskustva sa studentima i srednjoškolcima o bezbednom ponašanju u saobraćaju. Prisutni će biti u prilici da vide i isprobaju simulator vožnje sa najsavremenijom tehnikom, a dobiće i prigodne poklone od Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije. 

Osnova za unapređenje bezbednosti mladih vozača u saobraćaju jeste unapređenje saobraćajnog obrazovanja i promena stavova, uz preventivne aktivnosti kojima će se uticati na svest o problemu bezbednosti mladih u saobraćaju. Zbog toga vas pozivamo da dođete na Ekonomski fakultet i prisustvujete ovom interaktivnom času”, navodi se u pozivu sa Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu.  

Pored najbolјeg srpskog automobiliste Dušana Borkovića, prisutnima će se obratiti i direktor Agencije za bezbednost saobraćaja, Jasmina Milošević i dekan Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu, prof. dr Petar Veselinović. 

Interaktivni čas organizuje Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Kragujevcu.