Info

JKP “Šumadija”: Asfaltiran put u Maršiću, slede radovi u Bresnici i Beloševcu

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Ponedeljak, 03 12 2018

Ekipe Javno-komunalnog preduzeća “Šumadija” povoljne vremesnke uslove koriste kako bi asfaltirali, zakrpili udarne rupe i nasipali ulice, između ostalog, u Maršiću, Bresnici, Beloševcu. Asfaltirali su 250 metara puta u Maršiću, a narednih dana radove će obavljati u Bresnici i Beloševcu.  

Radnici “Šumadije” su u Maršiću prošle nedelje asfaltirali deonicu puta iz dva dela u ukupnoj dužini od 250 metara i za te namene je utrošeno 250 tona asfalta. Reč je o denoci koja spaja stari i novi deo Maršića, a radovi su finansirani iz gradskog budžeta.  

Od danas je krenula sanacija putnog pravca od Bresnice ka Teferiču, tačnije ulice Užičke republike. Zbog izvođenja radova u ovoj ulici od danas do 10. decembra uvodi se privremeni režim saobraćaja, saopšteno je iz Gradske uprave. U tom periodu vozila javnog gradskog prevoza putnika, na linijama sa oznakom: 601 Kragujevac (Ć. ćuprija) - Bukurovac i 26  M. Pčelice ( Staro selo ) - Teferič ( Vikend naselјe ) saobraćaće do Teferičkog groblјa, a za vreme izmene režima saobraćaja, vozila će koristiti postojeća registrovana autobuska stajališta.

Iz JKP “Šumadija” najavljuju da će narednih dana raditi i na sanaciji kišnog kolektora u Gružanskoj ulici, kao i na nasipanju pojedinih ulica u Beloševcu i krpljenju udarnih rupa u Brđanskoj ulici.