Info

KADA ĆE BITI SREĐENO: Oko rekonstruisanog parkinga ostao HAOS (FOTO)

Autor: Jovana Mladenović
10:00 | Utorak, 11 06 2019

Posebno parkiralište "Trg Svetog Đorđa" kod Robne kuće juče je počelo sa radom, a rekonstrukcija, koja je počela 17. aprila, prilično se odužila, uglavnom, kako tvrde iz JKP "Šumadija", zbog obilnih padavina koje su za nama. Međutim, građani su razočarani time što je oko parkirališta ostalo dosta toga nesređenog. Ko će i kada da se pozabavi tim haosom, pitao je nadležne InfoKG u ime svojih čitalaca.  

Za rekonstrukciju parkinga bila je nadležna JKP "Šumadija" koja je taj posao i potpuno završila, finansiravši ga sa 5,3 miliona dinara, kažu iz preduzeća. 

Ono što je ostalo nesređeno izvan ivičnjaka koji ograničavaju parkiralište, iako razrušeo prilikom rekonstrukcije, ipak nije bilo na njima da srede, već na Odeljenju za nadzor u Gradskoj upravi, rečeno je portalu InfoKG iz JKP "Šumadija".

Kada će trotoari biti asfaltirani, dopunjena mesta razrušena zbog proširenja parkinga i sređen sav taj haos izvan samog parkirališta? Iz Gradske uprave kažu koliko već danas. 

Već juče radovi na sređivanju staza i trotoara su počeli i do kraja današnjeg dana trebalo bi da budu privedeni kraju. Planirana vrednost radova je tri miliona dinara.

Ostaje malo vremena da vidimo da li će Grad ispuniti ovo obećanje.

Galerija slika