Info

Kako se prijaviti za 20 evra?

Autor: InfoKG
09:15 | Četvrtak, 26 08 2021

Svi punoletni građani Srbije u decembru će od države dobiti pomoć od još 20 evra. Za ovu pomoć ne treba da se prijave građani koji su se prijavili za 30 + 30 evra pomoći, nego samo oni koji su u međuvremenu postali punoleteni. Za pomoć države ne treba da se prijavljuju ni penzioneri niti građani koji primaju socijalnu pomoć države.

Uskoro će biti objavljen i način na koji će građani moći da se prijave i za ovu državnu novčanu pomoć, a pretpostavlja se da će to biti putem sajta Uprave za trezor i kontakt centra.  

26. avgust 

Građani koji su se u maju prijavili za 30 evra pomoći ne treba da se prijavljuje, ni za drugih 30 koji stiže u novembru, ali ni za dodatnih 20 evra koje će država svim punoletnim građanima uplatiti u decembru, pišu nacionalni mediji. Međutim, za 20 evra u decembru treba da se prijave građani koji su u međuvremenu postali punoleteni. Opširnije ovde: VAŽNA INFORMACIJA AKO ŽELITE 20€: Poznato ko treba da se prijavi, pomoć od države stiže u septembru, novembru i decembru.

30. jul 

Prijava građana za državnu pomoć od 20 evra, počeće polovinom novembra, a isplata će biti u decembru, najavio je gostujući na Prvoj televiziji minister finansija Siniša Mali. Opširnije ovde: Evo kada počinje prijava za 20€.

26. jul

Svi punoletni građani Srbije u decembru će od države dobiti pomoć od još 20 evra, a za nju će moći da se prijave i oni koji to do sada nisu učinili. To je najavio predsednik Aleksandar Vučić gostujući na Televiziji Pink. Uskoro će biti objavljen i način na koji građani mogu da se prijave i za ovu državnu novčanu pomoć, a pretpostavlja se da će to biti putem sajta Uprave za trezor i kontakt centra.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je gostujući na Televiziji Pink novi paket mera pomoći građanima. Naime, svi punoletni građani dobiće u decembru još po 20 evra na ime pomoći.

To znači da će penzioneri od septembra do decembra od države dobiti ukupno 100 evra, a da će svi ostali građani, koji su se već prijavili za pomoć, a njih je 5,75 miliona, dobiti ukupno 50 evra”, precizirao je Vučić.

On je istakao da je, prema prvoj proceni, rast bruto domaćeg proizvoda u prvoj polovini godine 8,3 odsto i objasnio da to znači da ćemo imati više novca i da je cilj da se podstakne potrošnja. Opšrnije ovde: Vučić: Još 20 € građanima u decembru, za rođenje deteta 5.000 €.