InfoFoto: Ilustracija/Printscreen - YouTube

Kragujevčanka pokušala da se ubije zbog zelenaša

Autor: InfoKG
10:00 | Ponedeljak, 08 07 2019

Kragujevčanka, koja je najverovatnije trudna, hospitalizovana je u Kliničkom centru Kragujevac, zbog pokušaja samoubista, piše Kurir. Prema saznanjima ovog dnevnog lista, ona je popila "bromazepame", u pokušaju da sebi oduzme život, zbog zelenaša koji su došli da od njenog muža "uteruju" kamatu. Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja. 

Njenog muža je sinoć u kući njegovog drugara pokušao nožem da izbode M. A. iz naselja Ilina voda”, kaže nezvanično odlično obavešten izvor Kurira.

Prema njegovim rečima, mladić je pozajmio 900 evra od poznatog zelenaša u Kragujevcu, koji je nekada prodavao delove na pijaci i imao svoji tezgu, a kasnije je ušao u posao sa taksi vozilima.

Otac mladića je vratio 900 evra, a zelenaš je navodno oprostio kamatu. Međutim, proganjanje se nastavilo preko M. A. zato što je mladić pozajmljivao da bi vratio kamatu na kamatu”, kaže nezvanično izvor Kurira dobro upućen u dešavanja.

On kaže da je mladića avantura sa zelenašima koštala automobila "audi" i pet hiljada evra. Međutim agoniji nije bilo kraja.

Sve je kulminiralo sinoć kada je M. A. nožem nasrnuo na njega. Inače, on važi za "vojnika" čoveka od koga je sve krenulo, nekadašnjeg pijačara. Devojka nije mogla sve da podnese. Spremali su svadbu. Mislim da je u drugom mesecu trudnoće”, kaže izvor Kurira.

Kako Kurir saznaje, u toku je intenzivna akcija kragujevačke policije. 

Izvor: Kurir