Nova srednja škola u Kragujevcu: Medicinski i IT smerovi, upis u toku

Četvrtak, 18 Jul 2019 10:00Autor: Branko VukašinovićFoto: Srednja medicinska i IT Gimnazija

U privatnoj srednjoj školi “Srednja medicinska i IT Gimnazija” u toku je upis đaka u novu školsku godinu za obrazovne profile elektrotehničar informacionih tehnologija, medicinska sestra tehničar i tehničar dizajna grafike. Iz “Srednje medicinkse i IT Gimnazije” pozivaju buduće srednjoškolce i njihove roditelje da se upoznaju sa radom ove škole i uvere u kvalitet obrazovanja koji pruža. 

Srednja medicinska i IT Gimnazija” u Kragujevcu može da se pohvali kvalitetnom nastavom, stručnim kadrom, kao i savremeno uređenim prostorom. Nakon prve generacije redovnih učenika, škola vrši upis u novu školsku godinu. Uprava uz sebe ima zadovoljne učenike i roditelje, kao najbolji pokazatelj svog rada”, kažu u “Srednjoj medicinskoj i IT Gimnaziji”, koja organizuje i proces dokvalifikacije ili prekvalifikacije.  

Iz ove škole poručuju da će se potruditi da đacima četvorogodišnji periodu školovanja ostane u lepom sećanju. Zahvaljujući stručnom timu profesora edukacija u ovoj školi, koja je po svetskim standardima, maksimalno je prilagođena učenicima i njihovim potrebama. “Srednja medicinska i IT Gimnazija” organizuje za učenike i ekskurzije, a destinacija se bira na osnovu želja đaka i njihovih roditelja, ali i procene stručnog osoblja škole. Pored toga, u okviru nastavnog programa organizuju se i brojni izleti tokom školske godine, ali i praksa. 

“Srednja medicinska i IT Gimnazija” se nalazi u Glavnoj, ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 23. Zainteresovani sve informacije mogu dobiti pozivom na brojeve telefona 034/206-355, 060/675-44-67 i 069/30-90-585, kao i na sajtu www.itgimnazija.edu.rs

*PR tekst

Najnovije vesti iz ove kategorije

f