InfoFoto: Arhiva/kragujevac.rs

OGLASIO SE Mladenović povodom optužbi za polno uznemiravanje u Gradskoj upravi

Autor: InfoKG
13:25 | Sreda, 03 02 2021

Reagujući na optužbe za polno uznemiravanje u Gradskoj upravi, oglasio se saopštenjem zamenik predsendika Skupštine grada Zoran Mladenović koji kaže da će istina i vreme pobediti laž i da će o svemu sud odlučiti.   

U nastavku Vam u celosti prenosimo saopštenje Zorana Mladenovića, koje je prosledio medijima. 

Svako snosi odgovornost za svoje postupke i zato sada reagujem na nepravdu i nepravo. Кao profesionalno vojno lice koje je prošlo sve izazove profesije,koja nija bila laka na prostorima bivše Jugoslavije, ovu hajku doživljavam kao još jedan lični izazov.

Danas se borim, za sada protiv nevidljivog neprijatelja kao i za vreme NATO napada, a kada sam se borio protiv nevidljivih aviona. Ne znam ko je, ne znam šta je, ne znam za šta me optužuje, ali znam da su radari postavljeni i da se hajka vodi iz političkih operativnih centara. Ništa novo.

Pravda je uvek tu sa nama možda nekad zamotana, uvijena ali se uvek odmota klupko intriga. Ponekad neopravdano kasno. Danas je cena za to kašnjenje naravno visoka za mene i moju porodicu. Ali to je cena koju danas plaćamo zato što se bavim politikom,i zato što sam očito pokušao da  pokrenem stvari  na bolje za koje su neki misli da ne treba ništa menjati.

Na kraju, sud je taj koji odlučuje.Po prijavama nevidljivih,ali i mojim tužbama za lažno prijavljivanje,kad saznam ko su nevidljivi”, navodi se u saopštenju zamenika predsednika Skupštine grada Kragujevca, Zorana Mladenovića.