InfoFoto: Printscreen/RTV Pink

“Pink” poklonio kragujevačkom Kliničkom centru vizire - Mitrović Sazdanoviću: “Zovi šta god ti treba”

Autor: InfoKG
17:30 | Utorak, 14 04 2020

Vlasnik Televizije “Pink” Željko Mitrović poklonio je danas kragujevačkom Kliničkom centru vizire. Mitrović je u neposrednom razgovoru direktoru ove zdravstvene ustanove Predragu Sazdanoviću poručio da ga “zove šta god da treba” za borbu portiv Korona virusa.   

Posle bolnica i medijskih kuća u Beogradu vlasnik Televizije Pink Željko Mitrović je nastavio da poklanja zaštitne vizire zdravstvenim centrima širom Srbije. Mitrović kaže da je ovih dana žarište na jugu Srbije, pa se zbog toga odlučio da zaštitnu opremu poklanja zdravstvenim centrima u Šumadiji, istočnoj, zapadnoj i južnoj Srbiji. 

Klinički centar Kragujevac bio je prva Mitrovićeva stanica, gde je uručio vizire direktoru ove zdravstvene ustanove Predragu Sazdanoviću.  U neformalnom razgovoru Mitrović je Sazdanoviću poručio da ga “zove šta god mu treba” u brobi portiv Korona virusa. 

Sazdanović mu se zahvalio na poklonu i poručio da su svi zaposleni u kragujevačkom Kliničkom centru obezbeđeni zaštitnom opremom.

Nakon Kragujevca, vlasnik Televzije Pink je otišao za Čačak gde je tamošnjoj Opštoj bolnici, takođe, donirao vizire. Najavio je da će zaštitnu opremu pokloniti i drugim zdravstvenim ustanovama.

Izvor: RTV Pink