InfoFoto: Privatna arhiva - Facebook

POTRAGA i dalje traje: Od Dragana Rankovića već tri nedelje ni traga

Autor: InfoKG
10:00 | Utorak, 18 02 2020

Policija, porodica i prijatlji već tri nedelje tragaju za dvadesettrogodišnjim Draganom Rankovićem iz Gornjih Grbica, kome se od 28. januara gubi svaki trag. U kragujevakoj Policijskoj upravi potvrdili su za InfoKG da se za Draganom i dalje intenzivno traga. 

Podsetimo, Dragan Ranković je nestao u utorak, 28. januara, nakon što je objavio oproštaju poruku na svom Facebook profilu, a poslednji put je viđen tog dana oko 15 časova u Gornjim Grbicama. 

U potresnom status na Facebooku Dragana je napisao da mu je žao što se od prijatelja oprašta na takav način, a sve zato jer mora da reši probleme koji su nastali zbog izvesnog Dimitrija, koga je nazvao "velikim prijateljem", dodavši tome ironičan ton jer je upotrebio navodnike.  

Policijskoj upravi Kragujevac je prijavljen njegov nestanak u utorak, 28. januara, oko 18 časova i od tada se za njim traga. Iz kragujevačke policije poručili su za InfoKG da se utvrđuju sve okolnosti, kao i da su preduzete sve mere i radnje u cilju njegovog pronalaženja. Pored policije, Dragana traže porodica i prijatelji. 

Građani se i dalje pozivaju da se jave ako imaju bilo kakvu informaciju o njemu na broj 061/165-25-59 ili policiji.