SVI SMO MI STANISLAVCI: Do sada prikupljeno pola miliona za opremanje kabineta

Utorak, 17 April 2018 15:00Autor: Branko Vukašinović

U okviru akcije “Svi smo mi Stanislavci” do sada je prikupljeno oko 500.000 dinara, a novac je namenjen za nabavku novih nastavnih sredstava za rad u kabinetima za fiziku, matematiku, hemiju i informatiku u Osnovnoj školi “Stanislav Sremčević”. 

Akcija “Svi smo mi Stanislavci” organizuje se u Osnovnoj školi “Stanislav Sremčević” od novembra 2016. godine. Do sada su organizovani brojni koncerti, predstave i kulturno-umetnički programi, a od prodatih ulaznica prikupljeno je oko pola miliona dinara. 

Od tog novca učionice su okrečene, stare školske table su zamenjene novim, opremlјeni su kabineti prirodnih nauka, kuplјene su nove epruvete i hemijske supstance za oglede iz fizike i hemije. 

Iz Osnovne škole “Stanislav Sremčević” najavljuju da će i u narednom periodu nastaviti sa realizacijom akcije “Svi smo mi Stanislavci”, kako bi obezbedili nova nastavna sredstva. 

Akcija “Svi smo mi Stanislavci” organizuje se na inicijativu Saveta roditelјa, Đačkog parlamenta i zaposlenih u Osnovnoj školi „Stanislav Sremčević”.

Najnovije vesti iz ove kategorije