InfoFoto: Printscreen - RTV Pink

Vučić: Novi stadion “Čika Dača” biće najlepši u Srbiji (FOTO)

Autor: InfoKG
11:00 | Četvrtak, 14 07 2022

Novi stadion “Čika Dača” biće najlepši u Srbiji, pored Nacionalnog stadiona. To je rekao predsednik Aleksandar Vučić gostujući na Televiziji Pink. Podsetimo, da je premijerka Ana Brnabić nedavno u Kragujevcu rekla da će izgradnja novog stadiona “Čika Dača” početi u aprilu sledeće godine.

Srbija će u narednom periodu nastaviti da radi na sportskoj infrastrukturi, a u sklopu tog plan je da dobije najlepše stadione u Beogradu, Nacionalni stadion, i u Kragujevcu, gde će nići novi „Čika Dača“. To je gostujući na Televiziji Pink rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prenosi Glas Šumadije.

Ovo će da bude po meni najlepši stadion u Srbiji, stadion u Kragujevcu, Čika Dača. Prelepi su stadioni u Leskovcu, Nišu, gde kreće uskoro da se gradi, a grade se u Zaječaru, Loznici i Leskovcu. Kragujevac uskoro kreće i biće po meni najlepši stadion u Srbiji, pored Nacionalnog stadiona, koji kreće do kraja godine, nadam se”, rekao je Vučić. 

Podsetimo, premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je nedavno prilikom posete Kragujevcu da će izgradnja novog stadiona “Čika Dača” početi u aprilu sledeće godine. Pročitajte ovde šta je još o drugim kapitalnim investicijama u Kragujevcu rekla Brnabićeva: Evo šta je premijerka rekla o UKC, Severnoj obilaznici, stadionu “Čika Dača”…   

U galeriji pogledajte kako će izgledati novi stadion "Čika Dača" - Foto: Grad Kragujevac.

Izvor: Glas Šumadije, InfoKG

Galerija slika