Info

Zaplenjen 1,5 kilogram droge pretresom automobila i stana muškarca sa falsifikovanim dokumentima

Autor: Jovana Mladenović
10:00 | Četvrtak, 28 03 2019

Kragujevačka i čačanska policija u zajedničkoj akciji zaplenile su 1,5 kilogram narkotika i uhapsile muškarca u čijem automobilu i stanu je droga pronađena. Kako je na uvid dao i falsifikovanu ličnu kartu, i to krivično delo će mu biti stavljeno na teret. Žena koja je sa njim zatečena u vožnji, kada je kod njih pronađena manja količina narkotika, takođe je "zaradila" krivičnu prijavu.

Pripadnici Ministarstva u unutrašnjih poslova u Čačku, u zajedničkoj akciji sa kragujevačkom policijom, zaplenili su oko 1,5 kilogram narkotika i uhapsili LJ. T. (1981) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, u Mrčajevcima, prilikom kontrole automobila u kome su se nalazili osumnjičeni i tridesetdvogodišnja žena iz Čačka, zaplenila manju količinu narkotika i plastičnu drobilicu. Nakon toga, u stanu LJ.T. u Kragujevcu je pronađeno oko 1,2 kilograma amfetamina i oko 320 grama marihuane. 

On je, kako se sumnja, prilikom legitimisanja policiji dao na uvid falsifikovanu ličnu kartu pa će protiv njega biti, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneta krivična prijava i za krivično delo falsifikovanje isprave. 

Takođe, policija će protiv tridesetdvogodišnjakinje, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.