Zaplenjen 1,5 kilogram droge pretresom automobila i stana muškarca sa falsifikovanim dokumentima

Četvrtak, 28 Mart 2019 10:00Autor: Jovana Mladenović

Kragujevačka i čačanska policija u zajedničkoj akciji zaplenile su 1,5 kilogram narkotika i uhapsile muškarca u čijem automobilu i stanu je droga pronađena. Kako je na uvid dao i falsifikovanu ličnu kartu, i to krivično delo će mu biti stavljeno na teret. Žena koja je sa njim zatečena u vožnji, kada je kod njih pronađena manja količina narkotika, takođe je "zaradila" krivičnu prijavu.

Pripadnici Ministarstva u unutrašnjih poslova u Čačku, u zajedničkoj akciji sa kragujevačkom policijom, zaplenili su oko 1,5 kilogram narkotika i uhapsili LJ. T. (1981) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je, u Mrčajevcima, prilikom kontrole automobila u kome su se nalazili osumnjičeni i tridesetdvogodišnja žena iz Čačka, zaplenila manju količinu narkotika i plastičnu drobilicu. Nakon toga, u stanu LJ.T. u Kragujevcu je pronađeno oko 1,2 kilograma amfetamina i oko 320 grama marihuane. 

On je, kako se sumnja, prilikom legitimisanja policiji dao na uvid falsifikovanu ličnu kartu pa će protiv njega biti, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneta krivična prijava i za krivično delo falsifikovanje isprave. 

Takođe, policija će protiv tridesetdvogodišnjakinje, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneti krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. 

Najnovije vesti iz ove kategorije

f