Info

Žestoko se potkačili Stevanović i Nikolić – VERKO: Manje znate od ništa, imate sedmi stepen 3D; RADOMIR: Imate kratku pamet

Autor: Branko Vukašinović
11:20 | Petak, 28 12 2018

Bivši i sadašnji gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović i Radomir Nikolić žestoko su se potkačili na današnjoj sednici Skupštine grada tokom rasprave o odluci o ukidanju ustanova “Park” i “Mladost”. Stevanović je rekao da gradska vlast na čelu sa Nikolićem, koji, kako kaže, ima sedmi stepen 3D ( tri dana), manje zna od ništa. Sa druge strane, Nikolić je rekao Stevanoviću da ozbiljno vređa i govori nesitinu, kao i da ima kratku pamet.  

Odluke o ukidanju Ustanove za sport i fizčku kulturu “Park” i Ustanove “Sportsko rekreaivni centar Mladost” izazvale su burnu raspravu između bivšeg i sadašnjeg gradonačelnika Kragujevca Veroljuba Stevanovića i Radomira Nikolića. 

Stevanović tvrdi da je ova odluka suluda i da gradska vlast, za koju kaže da “manje zna od ništa”, politički urušava Kragujevac u svakom smislu. Nikolić je odgovorio Stevanoviću da ozbiljno vređa. Rasprava se nastavila, pa su se njih dvojica dotakli kumova i rodbine, ko je koga i ko će koga na koju funkciju da postavi.  

Stevanović kaže da će Nikolić na čelo novog privrednog društva, koje će nastati spajanjem “Parka” i “Mladosti”, postaviti svog kuma iz Odbojkaškog kluba “Radnički”. Međutim, Nikolić je to demantovao i podsetio Stevanovića da je dok je bio na vlasti  postavio rođenog sestrića za direktora Sportkog centra “Park”.  

Nikolić poručio bivšem gradonačelniku da ne laže građane i da ako, kako kaže, Stevanović ima kratku pamet, Kragujevčani nemaju. Stevanović je odgovorio da ima Mašinski fakultet, a da Radomir ima sedmi stepen 3D (3 dana). 

Podsetimo da su se Nikolić i Stevanović žestoko potkačili i u decembru prošle godine na sednici lokalnog parlamenta,kad su jedan drugom nadenuli nadmike "mali Đokica" i "matora drtina". Opširnije ovde: Žustra svađa u SG: Ko je "matora drtina", a ko "mali Đokica"?