Kragujevčani

Hotel EMA: Smeštaj, hrana, SPA centar besplatni za medicinare koji u Kliničkom centru brinu o obolelima od COVID 19

Autor: Jovana Mladenović
15:00 | Petak, 27 03 2020

Hotel Ema, koji se nalazi preko puta Kliničkog centra, upravo medicinskim radnicima koji u ovoj zdravstvenoj ustanovi brinu o pacijentima obolelim od virusa COVID 19, ustupio je potpuno besplatno smeštajne kapacitete, obezbedio hranu, zaposleni su im na raspolaganju 24 sata, a mogu da koriste i SPA centar i ostale sadržaje koji su u ponudi bilo kom gostu ovog hotela. 

Zdravstveni radnici koji brinu o obolelima od virusa COVID 19 od utorka moraju biti u izolaciji iz preventivnih razloga, odnosno ne smeju da se vraćaju u porodice.

Za njih nešto više od 40 lep gest u ovim teškom vremenima napravio je menadžment hotela Ema, uz pomoć svojih dobavljača i klijenata. Smeštaj, hrana, korišćenje SPA centra i drugih sadržaja potpuno su besplatni za medicinsko osoblje koje u Kliničkom centru brine o pacijentima obolelim od virusa koji je paralisao svet.

Svi zaposleni hotela Ema rade svoje redovne poslove, ali sada poštujući sve preporučene bezbednosne mere poput nošenja zaštitne opreme, dezinfikovanja koje se vrši na dva sata sa za to predviđenim sredstvima.

Ukoliko se broj medicinara koji iz preventivnih razloga moraju u izolaciju u narednim danima poveća, za njih u Emi ima još raspoloživih kapaciteta da se priključe svojim kolegama.