Kragujevčani

Mladi kragujevački glumac Lav Urošević u trećoj sezoni Kalkanskih krugova

Autor: infokg.rs
11:05 | Ponedeljak, 01 04 2024

Uzbudljiva serija "Kalkanski krugovi" već je osvojila srca brojne publike svojim intrigantnim zapletom i izvanrednim glumačkim ostvarenjima. Ova serija, koja se odvija u živopisnom delu Dola, krije tajne koje sežu duboko u prošlost, a vreme je da se ti kalkanski krugovi konačno razreše.

Glumačka postava ovog ostvarenja čine neka od najpoznatijih imena domaće glumačke scene, među kojima su Vojin Ćetković, Ivana Zečević, Žarko Laušević, Nataša Ninković i mnogi drugi. Serija je postala izuzetno popularna, a upravo je počelo emitovanje treće sezone koja će doneti nove preokrete i uzbuđenja.

Jedna od posebnosti treće sezone je posveta jednom od naših najboljih i najpopularnijih glumaca, Žarku Lauševiću, koji je svoje poslednje scene snimao u bolnici. Ova sezona ima poseban značaj i emotivnu težinu za celu ekipu koja je posvećena Žarkovom sećanju.

Takođe, treća sezona je posebna i po tome što na njoj u tandemu rade dva reditelja, Milan Karadžić i Gordan Matić, što dodatno doprinosi kvalitetu i bogatstvu priče.

U sinoć emitovanoj drugoj epizodi treće sezone, svoje prvo pojavljivanje ostvario je mladi kragujevački glumac Lav Urošević. Lav, koji je član kragujevačkog dramskog studija "Petar Pan", tumači lik Momčila Matića, kojeg u odraslom dobu igra Voja Brajović. U seriji se pojavljuje i još jedna mlada glumačka nada iz našeg grada, Lazar Marjanović iz dramskog studija "Doma omladine", koji tumači Lavovog mlađeg brata Velibora.

Lav Urošević se prošle godine istakao i u zvaničnom programu obeležavanja Oktobarskih svečanosti izvođenjem poeme "Šum Šumarice" u okviru Velikog školskog časa.

Radujemo se novim epizodama i novim ulogama mladih kragujevačkih glumaca koje će oživeti svet "Kalkanskih krugova".

Podsećamo, treća sezona serije "Kalkanski krugovi" emituje se petkom i subotom od 21h na Superstar TV. Za one koji nemaju pristup ovoj kablovskoj televiziji, premijera na RTS-u zakazana je za septembar.