Kultura

Književno druženje u Kutku za kvalitetnije starenje

Autor: Jovana Mladenović
16:06 | Sreda, 31 05 2017

U Kutku za kvalitetnije starenje Crvenog krsta Kragujevac održano je književno druženje i dodeljene su nagrade i pohvale autorima radova koji su učestvovali na konkursu za najbolji putopis starijih “Draganova nagrada 2017“ u organizaciji Nevladine organizacije “Amity“. Tom prilikom promovisana je i publikacija “Šetnja kroz vreme“ u kojoj su objavljeni nagrađeni radovi.

Kutak je mesto gde se okupljaju stariji Kragujevčani radi druženja, razmene iskustava, informisanja, rekreacije ali i organizovanja kreativnih radionica, sekcija, izleta. Kutak za kvalitetnije starenje je prepoznatljiv po kreativnosti i humanosti, predstavlja podršku starijim licima da se druže i afirmiše stvaralaštvo trećeg doba.

U organizaciji članova Kutka održano je književno druženje i dodeljene su tri nagrade i tri pohvale autorima radova iz Kragujevca koji su učestvovali na konkursu za najbolji putopis starijih “Draganova nagrada 2017“ u organizaciji Nevladine organizacije “Amity“. Tom prilikom promovisana je i publikacija “Šetnja kroz vreme“ u kojoj su objavljeni nagrađeni radovi.