Kultura

Testirajte svoj smisao za humor: Takmičenje za nove nade stand up komedije

Autor: Jovana Mladenović
12:30 | Utorak, 13 11 2018

Ukoliko želite da postanete stand up komičar, prilika za to je takmičenje koje organizuje Udruženje „Vido“ pod nazivom "Otvoreni mikrofon", u četvrtak od 20 časova u KC UMMUS. Prijave se, zaključno sa sutrašnjim danom, šalju putem mejla Udruženja. Bez obzira na to ko bude pobednik večeri, svi oni koji budu želeli da se dalje bave komedijom dobiće besplatnu školu komedije gde će moći da usavrše svoj tekst i nastup za ubuduće.

Udruženje „Vido“ priprema nešto novo za lokalne ljubitelje komedije. Posle više desetina komedija proteklih godina, došlo je vreme da se iznedre neke nove nade. Ako želite da postanete stand up komičar, na pravom ste mestu! Smatrate da ste duhoviti, da imate izvrnut pogled na svet, dobro uočavate neke detalje koji drugima promiču, a do sada niste imali prilike da oprobate svoj smisao za humor, prijavite se na takmičenje "Otvoreni mikrofon", koje se održava 15. novembra od 20 časova u KC UMMUS i možda baš vi postanete nova nada Stand Up komedije.

Prijave, koje treba da sadrže ime i prezime, jednu fotografiju, kao i kratak video od maksimalno 5min o sebi i svojoj motivaciji za bavljenje komedijom, šalju se na mejl ug.vido@gmail.com do 14. novembra. Izabrani učesnici će imati zadatak da pripreme tekst za izvođenje u trajanju od 7 do 10 minuta. Pravo učešća imaju svi bez ograničenja na pol, godine, krvnu grupu i kreditnu istoriju. Pobednik se bira glasovima publike, objašnjavaju iz Udruženja.
 
Bez obzira na to ko bude pobednik večeri, svi oni koji budu želeli da se dalje bave komedijom dobiće besplatnu školu komedije gde će moći da usavrše svoj tekst i nastup za ubuduće. 

Svaki početak je težak, a ovaj će bar biti i smešan.