Skver

Popust pri kupovini namirnica uz „Moj Maxi“ aplikaciju

Autor: InfoKG
11:30 | Utorak, 20 07 2021

Da li ste znali da uz digitalnu aplikaciju lojalnosti „Moj Maxi“, odmah pri registraciji svaki korisnik dobija 10 odsto popusta za narednu kupovinu u svim Maxi i Tempo prodavnicama u našem gradu?

Svi Kragujevčani od 15. jula imaju mogućnost korišćenja jedinstvenog, digitalnog programa lojalnosti pod nazivom „Moj Maxi“, koji je kompanija Delez Srbija lansirala u cilju još boljeg iskustva kupovine.

Korisnici „Moj Maxi“ digitalne aplikacije lojalnosti su prvi put u prilici da dobiju relevantne popuste, krojene baš po njihovim potrebama. Ono što ovu aplikaciju čini jedinstvenom je i mogućnost ostvarivanja brojnih benefita bez fizičke upotrebe kartice, a preuzimanje i korišćenje aplikacije na svim pametnim telefonima je krajnje jednostavno i besplatno za sve korisnike. 

Prilikom registracije, svi korisnici dobijaju 10 odsto popusta koji mogu iskoristiti prilikom naredne kupovine, a aplikacija im omogućava i da odmah po instaliranju, sa liste od 30 ponuđenih proizvoda izaberu do šest za koje će ostvarivati popuste u naredne dve nedelje, a koji će za njih imati veća sniženja u odnosu na redovna. Ova lista proizvoda će se menjati na svake dve nedelje, uvek pružajući korisnicima aktuelan set artikala među kojima mogu odabrati šest omiljenih.

Kupce očekuju i preporučeni popusti koji će im tokom prvih nedelja korišćenja donositi šest najatraktivnijih promocija u datom trenutku, a nakon tog perioda, beležeći istoriju lične kupovine, korisnici aplikacije kao preporuku dobijaju potpuno personalizovani set od šest proizvoda na promociji koji su preporučeni specijalno za njih. 

Tu su i mogućnost odabira omiljene prodavnice koja korisnicima pruža uvid u sva aktuelna redovna sniženja, mogućnost brže kupovine putem poručivanja željenog proizvoda sa delikatesa sa preuzimanjem prema unapred zakazanim terminima, bez čekanja u redu, opcija kreiranja personalizovanih spiskova za kupovinu i mnoge druge. Nova era digitalne kupovine donosi jednostavnost, uštedu i jedinstveno uživanje u kupovini posebno osmišljenoj za svakog kupca.

*PROMO