SkverFoto: pixabay.com-ilustracija

Srpkinja ima specijalnu molbu za naše turiste koji se nalaze u Grčkoj: "Pomagajte ljudi, da me SVEKRVA NE MRZI"

Autor: InfoKG
17:00 | Sreda, 20 09 2023

Objava koja se našla unutar jedne od Fejsbuk grupa namenjene ljubiteljima Grčke i letovanja u ovoj zemlji izmamila je osmehe mnogih članova kada je jedna Srpkinja rešila da potraži pomoć zbog manjeg problema u kom se našla, a zbog kog veruje da je buduća svekrva može "zamrzeti", piše Blic.

Neimenovana Srpkinja je objavom na Fejsbuk grupi "Grčka info" zamolila druge članove ove grupe da, ukoliko su trenutno u Grčkoj i ukoliko su u mogućnosti da joj kupe magnet za svekrvu, jer je onaj koji je ona kupila slučajno polomila. Postavljajući i fotografiju magneta koji je pukao, molba joj je bila da joj se kupi isti takav.

"Dobro veče, razbila sam slučajno svojoj budućoj svekrvi magnet za frižider. Da li bi neko, ko je trenutno u Nea Kalikratiji mogao da nabavi ovaj isti magnet i kada se vrati u Srbiju, pošalje mi?

Platila bih magnet, poštarinu i častila koji dinar. Znam da je cimanje, ali bi mi stvarno značilo da me ne mrzi", napisala je ona.

"Shvati ovo kao znak"

Objava je sama po sebi privukla pažnju mnogih, koji su je komentarima učinili duhovitom.

"To ti je predznak", napisao je jedan član, sa kojim su se složili i ostali u grupi.

Za njim, bilo je još komentara.

"Poklonu se u zube ne gleda!", "Ako će da te mrzi zbog jednog magneta beži od te svekrve što dalje", "E ako si joj razbila", "Nije dobar početak", "Polomi ga na komade i pokloni joj ga kao mozaik. Tako će uvek misliti na tebe kad ga sastavlja", "Zalepi ga, biće kao nov", našalili su se neki.

Tu se komentatori sa šaljivim komentarima nisu zaustavili, pa su pisali.

"Prema drevnoj legendi, razbiti namenjen magnet za frižider, u najavi 7 godina nesreće sa svekrvom ili isto toliko letovanja u Paraliji", "Svakako će te mrzeti tako da...", "Shvati ovo kao znak", "Nisi razbila vazu iz dinastije Ming, no magnet. Čitam i plačem. Ulepšala si mi veče, kako je dobro" bili su još neki od mnogobrojnih komentara ispod ove objave.

Na sreću ove devojke, par osoba koji se trenutno nalaze u Grčkoj javili su joj se sa željom da joj pomognu, te se nadamo da joj se odnos sa svekrvom neće pokvariti.

Izvor: Blic