SportFoto: ekonomac.com

“Ekonomac” petostruki šampion Kupa Srbije (VIDEO)

Autor: Branko Vukašinović
15:00 | Četvrtak, 09 05 2019

Klub malog fudbala “Ekonomac” po peti put je osvojio Kup Srbije, pošto je na finalnom meču savladao Novu Pazovu u Šapcu, rezultatom 7:2. Najzaslužniji za pobedu kragujevačkog tima bio je Igor sa četiri pogotka, dok su po jedan upisali Ivanković, Sorokin i Matijević. 

Veliki i važan trofej za naš klub. Utakmica je bila fenomenalna i pokazala visok kvalitet ekipa koje su pokazale zašto se na tabeli nalaze tu gde se nalaze. Hvala domaćinima na organizaciji finalne utakmice, čestitke protivniku na sjajnoj, fer i sportskoj igri i odnosu, a posebno i najveće hvala našim igračima i stručnom štabu koji su na veličanstven način doneli novi pehar u klupske vitrine”, poručuju iz Kluba malog fudbala “Ekonomac”. 

Izgleda da je Šabac Ekonomcu prijao, pošto je najmlađi tim kragujevačkog kluba trijumfovao u ovom gradu i u okviru takmičenja Lige mladih Fudbalskog saveza Srbije. Izabranici Ivana Marinkovića su u doigravanju za titulu i pobednika Lige mladih Srbije u futsalu najpre savladali Forum iz Vršca (2:1), a zatim i beogradski FON (4:1), čime su odbranili prošlogodišnju titulu i po drugi put osvojili ovaj trofej.