SportFoto: FK Radnički 1923

Joksimović na čelu stručnog štaba Radničkog 1923

Autor: InfoKG
11:00 | Petak, 16 04 2021

Nakon okončanja saradnje sa Aleksandrom Lintom, rukovodstvo Fudbalskog kluba Radnički 1923 donelo je odluku da brigu o prvom timu poveri treneru omladinske selekcije Dejanu Joksimoviću, koji će predvoditi “crvene” do kraja ove takmičarske sezone. 

Кao rođeni Кragujevčanin i čovek koji već duži niz godina brine o mlađim selekcijama kluba sa “Čika Dače”, Joksimović je neko ko vrlo dobro oseća Radnički 1923 kao klub i svestan je njegovog značaja za grad Кragujevac. Zbog toga je rešen da uloži sve svoje trenersko znanje i trud, kako bi Radnički 1923 vratio na pravi put i ustremio ka ga konačnom cilju, a to je Super liga Srbije.

Joksimoviću na ruku ide to što poznaje većinu igračkog kadra. Sa mnogim igračima je imao priliku da sarađuje u mlađim kategorijama kragujevačkog prvoligaša i sigurno je neko ko od njih može da izvuče maksimum.

S obzirom na to da su klubu u ovom trenutku potrebni ljudi poput Joksimovića, koji doživljavaju Radnički 1923 kao svetinju i svoju drugu kuću, odlučeno je da se stručnom štabu priključe Dušan Nikolić, jedan od najperspektivnijih kragujevačkih trenera mlađe generacije, i kondicioni trener Aleksandar Ćurčić, koji se vraća u klub nakon kraće epizode u inostranstvu, dok će se o čuvarima mreže i nadalje brinuti Dušan Janković.

Svoju premijeru u ulozi prvog trenera Radničkog 1923 Dejan Joksimović imaće već sutra na “Čika Dači”, u susretu sa čačanskim Borcem. 

Izvor: FK Radnički 1923