SportFoto: SPD Radnički

Odbojkaški klub “Radnički” pojačali Jovanović, Trivunić i Milutinović, stiže i Ristić

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Četvrtak, 04 07 2019

Odbojkaški klub “Radnički”, u cilju jačanja igračkog kadra za novu sezonu u Super ligi, dogovorio je saradnju sa tehničarima Milanom Jovanovićem i Milošem Trivunićem, kao i srednjim blokerom Vukom Milutinovićem, dok je u pregovorima sa Srećkom Ristićem koji igra na poziciji primača servisa. 

Odbojkaški klub Radnički uveliko radi na jačanju igračkog kadra za novu sezonu u Super ligi. Nakon dolaska iskusnog korektora Vladimira Jekića, Kragujevčani su dogovorili saradnju sa još trojicom novih igrača, tehničarima Milanom Jovanovićem i Milošem Trivunićem, kao i srednjim blokerom Vukom Milutinovićem.

Jovanović je igrao za španski Teruel, sa kojim je osvojio prvenstvo Španije, Kup i Super kup. Pre Teruela, on je nastupao za španski Kahasol. 

Miloš Trivunić prošao je mlađe kateogrije OK Vojvodina, a zatim je igrao u Americi dok je bio na studijama. Po povratku u Srbiju, 25-godišnji Novosađanin nastupao je za kraljevačku Ribnicu i Niš.

Vuk Milutinović je pojačao ekipu Radničkog na poziciji srednjeg blokera. Milutinović se afirmisao igrajući za Crvenu zvezdu. Igrao je u Dinamu iz Bukurešta, a potom se vratio u Srbiju, u ekipu Novog Pazara.

Kako InfoKG saznaje, Odbojkaški klub Radnički otpočeo je pregovore sa Srećkom Ristićem koji igra na poziciji primača servisa. Prema našim saznanjima igrač internacionalnog iskustva (Kazhroma, Baja Marea, Solhan...) biće prvo naredno pojačanje Kragujevčana. 

Sportski direktor SPD “Radnički”, Dušan Vulović istakao je da su u klubu pored pojačanja najzadovoljniji produžetkom ugovora sa dvojicom kragujevčana Goićem i Pantovićem. Dodaje i da eventualnim dolaskom Ristića, uz već pristigla pojačanja, “Radnički” bi u narednoj sezoni mogao doći i do značajnijih rezultata.

“Radnički” će pripreme za novu sezonu započeti krajem jula, a takmičenje u Super ligi Srbije startuje 4. oktobra.