SportFoto: SPD Radnički

Rukometaši Radničkog čekaju Rudara za potvrdu visokog plasmana

Autor: InfoKG
13:00 | Subota, 12 03 2022

Rukometaši Radničkog u utakmici šestog kola plej ofa Arkus lige dočekuju ekipu Rudara iz Kostolca. Meč je na programu sutra od 19 časova u Hali “Jezero”. 

Sjajne partije ovog proleća i plasman na završnicu Kupa Srbije u veličanstvenoj atmosferi, daju vetar u leđa rukometašima Radničkog da nastave prvenstvenu trku u istom ritmu i opravdaju visoki plasman na tabeli. Prepuni samopouzdanja i pozitivnog naboja željno očekuju susret 6. kola plej ofa Arkus lige u kome će ugostiti ekipu Rudara iz Kostolca. Važno je napomenuti da se ovi timovi nisu sastajali ove sezone. 

Sjajne i nezaboravne utakmice sa ekipom Partizana nam daju snagu pred duel sa Rudarom. Ekipa iz Kostaloca nije za potcenjivanje i očekujemo da će uložiti poslednji atom snage da nas savlada. Fizički i mentalno smo spremni da uzmemo ta dva boda i da još jednom pokažemo zašto smo tu gde jesmo. Pozivam naše navijače da dodju u nedelju u SBB halu Jezero da nas podrže i pruže nam podršku. Daćemo sve od sebe da ispunimo očekivanja i upišemo jos jednu pobedu u nizu”, najavio je duel sa Kostolčanima, novopečeni juniorski reprezentativac Radovan Maljević. 

Za navijače Radničkog i ljubitelje rukometa je obezbeđen direktan prenos utakmice na YouTube kanalu Arkus liga

Izvor: SPD Radnički