SportFoto: SPD Radnički

SPD “Radnički” promovisao školu sporta u “Plazi”

Autor: InfoKG
15:00 | Ponedeljak, 10 02 2020

U okviru akcije Šoping centra “Kragujevac Plaza”, pod nazivom “Ura, počeo je zimski raspust”, Sportsko privredno društvo “Radnički” je atrijumu ovog objekta održao javnu promociju škole sporta.Najmlađi posetioci imali su priliku da prisustvuju mini treninzima košarke, rukometa, odbojke i vaterpola, kao i da se oprobaju u svakom od ovih sportova. 

Iz SPD “Radnički” poručuju da sudeći po interesovanju mališana i njihovim pozitivnim reakcijama, da je ova promocija uspela u svojoj svrsi, a to je da animira decu i zainteresuje ih za sportske sadržaje.

Ove godine smo odlučili da se priključimo akciji „Ura, počeo je zimski raspust“, u kojoj smo našim najmlađim sugrađanima približili sve čari rukometa, košarke, odbojke i vaterpola. Kolektivni sport, uz rivalitet, viteštvo i sportski duh, donosi i priliku za socijalizaciju, druženje i sticanje novih sportskih prijatelja. Moram da napomenem da su naše škole sporta prvi mesec besplatne, kako bismo naše nove članove upoznali sa određenim sportom, a nakon isteka tog perioda plaća se minimalna članarina”, rekla je Marija Lojpur, koordinator ženskih selekcija Rukometnog kluba Radnički, uz napomenu da SPD Radnički pruža još niz pogodnosti svojim članovima, poput priprema za upis u srednje škole iz određenih predmeta.

Sportsko privredno društvo “Radnički” će nastaviti sa prezentacijom klubova u svom sastavu, kako po školama, tako i na mestima javnih okupljanja.