SportFoto: RK Radnički 1964

Stevanović novi kapiten “Radničkog 1964”

Autor: Branko Vukašinović
13:00 | Petak, 15 06 2018

Novi kapiten Rukometnog kluba “Radnički 1964” je Miloš Stevanović, koji je kapitensku traku nasledio od Jovana Bogićevića. Stevanović je ujedno i potpisao novi, dvogodišnji ugovor sa kragujevačkim klubom.

Drago mi je što mi je klub ukazao poverenje dodelivši mi ulogu kapitena ekipe čiji sam član od osnivanja. Velika čast, ujedno i velika obaveza. Posebno sam motivisan ambicijama i ciljevima koje je klub zacrtao. Nadam se da ću opravdati očekivanja i uspešno nastaviti ono što je Jovan Bogićević započeo”, izjavio je novi kapiten “Radničkog 1964”, Miloš Stevanović. 

Zbog privatnih obaveza i odgovornosti koju nosi kapitenska traka,odlučio sam da istu predam igraču za koga smatram da je pravi čovek i sportista -Milošu Stevanoviću, momku za koga sam uveren da je odgovorna i svestrana ličnost i koji će tu dužnost obavljati na profesionalnom nivou. Želim mu puno uspeha i da na kraju sezone podigne pehar namenjen osvajaču Super B lige, kao i da se ne zaustavi na tome. Ujedno, dugujem zahvalnost svim igračima, bila mi je čast predvoditi ekipu sa ovakvim igračkim i ljudskim kvalitetima”, rekao je Bogićević.

Rukometaš Miloš Stevanović rođen je 1993. godine u Kragujevcu. Rukometom je počeo da se bavi sa 12 godina, a u karijeri je nastupao za “Radnički”, “Slogu“ iz Požege, a u rodni grad se vratio 2016. kada je i osnovan Rukometni klub „Radnički 1964“.