SportFoto: kragujevac.ls.gov.rs

Svečani prijem za Divlje veprove, šampione Srbije

Autor: InfoKG
15:00 | Utorak, 11 07 2023

Kragujevački Divlji veprovi vratili su se na šampionski tron, pošto su u finalu Prve lige Srbije, popularnom Serbian Bowl-u, ubedljivo nadigrali beogradske Vukove, rezultatom 48:7, na terenu Sportskog centra „Pampas“, u Donjoj Trnavi.

Tim povodom, Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport organizovao je svečani prijem za članove ekipe Divljih veprova koji su na fantastičan način zaokružili sezonu.

"Ovo je možda najbolji način da proslavimo 20 godina postojanja. Prvo smo osvojili  CEFL kup, nakon toga evropsko takmičenje, a nakon toga domaću ligu sa jako ubedljivim rezultatom i time stavili krunu na naš dosadašnji rad. Imali smo teških utakmica u ovoj sezoni ali smo je uspešno završili što pokazuje da smo još čvršća i bolja ekipa jer imamo dosta podmlatka i par starijih igrača pa smo u toj kombinaciji  napravili odlične rezultate" , kazao je Marko Vujanac, predsednik kluba Divlji veprovi.

"Kragujevac je grad sporta i mi sa ponosom gledamo na  još jedan sportski kolektiv koji je ispunio svoju misiju osvajanjem još jednog šampionskog prstena, osvajanjem još jednog prvenstva koje naš grad stavlja na sportsku mapu Srbije", kazao je Predrag Stevović.

Stevović se zahvalio ekipi Divljih veprova koji pokazaju da pored osvajanja velikih prvenstava rade i sa mladima, promovišu ovaj sport i trude se da formiraju regrutnu bazu kako bi imali ovakve šampione i u budućnosti.