SportFoto: Facebook/Taekwondo Akademija Kragujevac

Tekvondo akademija Kragujevac osvojila 15 medalja u Blacu u Bugarskoj

Autor: InfoKG
13:35 | Četvrtak, 17 11 2022

Tekvondo akademija Kragujevac osvojila je ukupno 15 medalja na turniru “Korio open” u Blacu i Gladijator kampu u Dupnici, u Bugarskoj.

Iz Tekvondo akademije Kragujevac 12 takmičara je na turniru “Korio open”, prvom po redu, koji je održan prošlog vikenda u Blacu, osvojilo 13 medalja. 

Zlatom su se okitili Anđelija Lepović, Anastasija Sokolov, Đurđa Petrović, Uroš Cvetković, Miroslav Kostović, Kristijan Proći, Nađa Lepović, Sofija Živojinović, Tamara Pantić i David Simović, koji je osvojio i bronzanu medalju. Srebro je pripalo Kasiji Nešović i Nemanji Sokolovu.

Tekvondo adademija Kragujevac je u Blacu zauzela i drugo mesto u ukupnom plasmanu, prva mesta u kategorijama kadeta i pionira A klase i treće mesto u konkurenciji kadeta B klase. 

Na ovom turniru je Anđelija Lepović proglašena najboljom kadetkinjom, a Miroslav Kostović najboljim pionirom. 

Na Gladijator kampu u Dupnici u Bugarskoj prošlog vieknda učestvovale sui z Tekvondo akademije Kragujevac Kristina Stević i Milica Stanković.

Pored dobrih treninga i sparinga, obe takmičarke Tekvondo Akademije su poslednjeg dana kampa na turniru osvojile zlatne medalje.