SportFoto: AK Park

Uspeh atletičara AK Park u kvalifikacijama Kupa Srbije

Autor: InfoKG
11:00 | Četvrtak, 14 09 2023

Na kvalifikacijama Kupa Srbije za mlađe juniore, održanih proteklog vikenda u Kruševcu, učestvovalo je četiri atletičara AK Park. Svo četvoro, još uvek pioniri odlično su parirali svojim dve i više godina starijim kolegama.

Nina Mijailović zauzela je prvo mesto u skoku udalj i peto u troskoku, i kvalifikovala se u obe discipline finala Kupa Srbije za mlađe juniore.

Mateja Perović, zauzeo je odlično treće mesto u skoku udalj i troskoku, kao i četvrto mesto na 100m rezultatom od 11.79s, jednim od najboljih rezultata za pionire ove godine. Svojim sjajnim nastupom izborio je finale u sve tri discipline.

Marko Katanić zauzeo je drugo mesto u troskoku i kvalifikovao se za finale, pokazavši veliki potencijal za troskok na svom prvom nastupu u ovoj disciplini.

Jana Jevtović zauzela je osmo mesto na 200m, i trinaesto mesto na 100m, istrčavši lični rekord u obe discipline, ali pored odličnog nastupa nije izborila plasman u finale.

Nastupom na ovom takmičenju, atletičari Parka su pokazali da ih već sad, iako su još uvek samo pioniri, čekaju veliki rezultati u godinama koje dolaze.