SportFoto: Facebook/MEDJUOKRUZNI ODBOJKASKI SAVEZ KRAGUJEVAC

Čačanke pobednice 21. Đurđevdanskog odbojkaškog turnira za kadetkinje

Autor: Branko Vukašinović
12:00 | Utorak, 15 05 2018

Kadetkinje čačanskog Borca pobednice su, tradicionalnog, 21. Đurđevdanskog odbojkaškog turnira, a za najbolju igračicu proglašena je Nađa Rakonjac iz ovog kluba.   

Đurđevdanski odbojkaški turnir za kadetkinje, 21. po redu, okončan je dodelom pehara najbolјim ekipama, kao i medalјa svim igračicama i trenerima za prva tri mesta. “Borac” iz Čačka je trijumfovao na ovom takmičenju, drugo mesto je osvojila kragujevačka ekipa “Red Fox – Smeč 5”, dok su trećeplasirane bile odbojkašice “Šumadije” iz Aranđelovca.  

Na završnici turnira proglašeni su i najbolji pojedinci. Najbolji igrač turnira bila je Nađa Rakonjac iz “Borca”, najbolji primač Anastasija Anđelković iz “Šumadije”, najbolji bloker Anđela Dikić iz “Šumadije”, najbolji server Natalija Milićević iz “Red Fox-a”, najbolji libero Emilija Timotijević iz “Red fox-a” i najbolji tehničar je Mila Simović iz “Borca”. 

Ovogodišnji Đurđevdanski odbojkaški turnir za kadetkinje okupio je 10 ekipa iz Novog Sada, Čačka, Beograda, Jagodine, Zvečana, Aranđelovca, Kraljeva i Kragujevca. Turnir je organizovao Međuokružni odbojkaški savez Kragujevac uz podršku Ženskog odbojkaškog kluba “Red Fox”.